Mgr. art. Viktor KRIVOSUDSKÝ

profesia: zvukár
e-mail: mail@viktorkrivosudsky.com
telefón: +421 944 275 043

Foto
© Ondrej Synak

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2020 Inverze Inversions zvuk
2020 Attila Attila zvuk
2019 Передчуття Forebodings zvuk
2019 Moje dobrodružstvo My Adventure zvuk
2019 Amnestie Amnesty zvuk
2018 Môj neznámy vojak My Unknown Soldier zvuk
2018 One Day I'll become One Day I'll become zvuk
2017 DOGG DOGG zvuk
2017 Čiara The Line zvuk
2015 True Štúr True Štúr zvuk
2014 Martini Shot Martini Shot zvuk
2013 Orfeova pieseň The Song of Orpheus zvuk
Táto web stránka používa cookies k analýze návštevnosti a bezpečnej prevádzke web stránky. Kliknutím na tlačidlo „OK“ prijímate súbory cookies a beriete na vedomie naše podmienky ochrany osobných údajov Viac.
OK