Mgr. art. Peter GAŠPARÍK

profesia: scenárista, dramaturg

Foto
© Eva Rácová

Biografia

Rok Zamestnanie Krajina
2011 - 2020 PR manažér viacerých filmových podujatí, inštitúcií a projektov Slovenská republika

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2015 Čistič The Cleaner scenárista
2015 As You Are As You Are scenárista
2015 Nácviky života Rehearsing Life dramaturg
2015 Priority Priorities dramaturg
2014 Tiché izby Silent Rooms scenárista
2014 Baro mariben Baro Mariben scenárista
2012 Lighta Lighta scenárista
2012 Zlo Evil scenárista
2012 Šesť Six dramaturg
2011 Sluníčko The Night Watchman dramaturg
2010 O samote Loneliness dramaturg
Táto web stránka používa cookies k analýze návštevnosti a bezpečnej prevádzke web stránky. Kliknutím na tlačidlo „OK“ prijímate súbory cookies a beriete na vedomie naše podmienky ochrany osobných údajov Viac.
OK