Martin ŠULÍK

profesia: filmár
e-mail: sulikm@chello.sk
adresa: Pavlovova 6, 82108 Bratislava

Foto
© František Lipták

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2018 Tlmočník The Interpreter režisér, sploscenarista
2011 Cigán The Gypsy režisér, spoluscenársita
2005 Slnečný štát The City of the Sun režisér, spoluscenársita
2004 Vizie Európy Vision of Europe režisér, spoluscenársita
2000 Krajinka The Landscape režisér, spoluscenársita
1998 Orbis pictus Orbis Pictus režisér, spoluscenársita
1995 Záhrada The Garden režisér, spoluscenársita
1992 Všetko čo mám rád Everything I like režisér, spoluscenársita
1991 Neha The Tenderness režisér, spoluscenársita