Prof. Mgr. ArtD. Ingrid MAYEROVÁ

profesia: dramaturg, scenárista
e-mail: ingrid.rene@mail.t-com.sk

Foto

Biografia

Rok Zamestnanie Krajina
1995 - Vysoká škola múzických umení, Filmová a televízna fakulta
1987 - 1990 Slovenská filmová tvorba Štúdio krátkych filmov, dramaturg
1986 - 1987 Slovenská filmová tvorba Štúdio hraných filmov, asistent réžie

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2018 Svetlé miesto - dokumentárny film dramaturg
2017 - 2018 Biele vrany a hrdinovia medzi nami - 7 dielny cyklus dokumentárnych filmov dramaturg
2016 Zem, ktorá hľadá svoje nebo dramaturg
2014 Lyrik - dokumentárny film dramaturg
2013 - 2016 Prvá - 10 dielny cyklus dokumentárnych filmov dramaturg
2013 Súď ma a skúšaj - dokumentárny film spoluscenárista, dramaturg
2012 Absolventi - dokumentárny film dramaturg
2012 Prešiel som hranicu - dokumentárny film dramaturg
2012 Pánovi učiteľovi - dokumentárny film autor námetu, dramaturg
2012 Iné ženy - triptych TV dokumentárnych filmov autor projektu, dramaturg
2009 - 2013 Slovenské kino - cyklus dokumentárnych filmov dramaturg
2009 Páni zo semafóru 1.-6. - detský TV seriál spoluscenárista
2008 Afgánske ženy za volantom dramaturg
2007 Martin Slivka - muž ktorý sadil stromy spoluscenárista, dramaturg
2005 Tucet 04 - cyklus TV portrétov dramaturg
2002, 2011 Čarovný svet animovaného filmu - 13 dielny TV cyklus dokumentárnych filmov dramaturg
2001 Nataša, Bohumila, Jolana - dokumentárny film scenárista, režisér
2000 Ženy o ženách - 12 dielny TV cyklus dokumentárnych filmov autor projektu, dramaturg
1997 Rozhovory o príbehu - dokumentárny film scenárista, režisér
1997 Operená sezóna - dokumentárny film dramaturg
1996 Pred nami potopa - dokumentárny film dramaturg
1995 Periská - dokumentárny film dramaturg
1992 Machinko - TV inscenácia scenárista
1990 Veľká škola dní dramaturg
1989 Chvenie - dokumentárny film dramaturg
1989 Konina dramaturg