Maroš HEČKO

profesia: scenárista, producent
e-mail: heckomaros@gmail.com
web: http://www.azylproduction.sk
adresa: Jelenia 15, 811 05 Bratislava

Foto
© Olja Triaška Stefanovič

Biografia

Rok Zamestnanie Krajina
2017 šéfdramaturg Radio_FM SK

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2017 STRACH The Fear scenár, predloha, producent
2013 Kandidát The Candidate scenár, predloha, producent
2010 Onemanshow scenár, producent
2009 SMOG The Smog scenár, koproducent
2008 Natočme ten západ slnka scenár, kamera, producent
1994 Na krásnom modrom Dunaji scenár