Barbara HARUMOVÁ HESSOVÁ

profesia: producent
e-mail: hessova@ah.sk
telefón: +421 908 786 843
web: http://www.ah.sk
adresa: Irkutská 14/D, 85110 Bratislava

Foto
© Peter Harum

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2016 Zatopené Flooded výkonný producent, producent, koproducent
2016 Parlika Parlika producent
2015 Stanko Stanko výkonný producent, producent
2014 Comeback Comeback výkonný producent, producent, koproducent
2014 Tak ďaleko, tak blízko So Far, So Near výkonný producent, producent, koproducent
2013 Súď ma a skúšaj Judge Me And Prove Me producent, koproducent
2013 Zdenka Sister Zdenka producent, koproducent
2010 Pohoda 2010 Pohoda 2010 vedúci výroby
2008 Arsy Versy Arsy Versy produkcia, výkonný producent
2008 Veľký rešpekt Big Respect produkcia, výkonný producent