Juraj Galvánek Juraj GALVÁNEK

profesia: kameraman
e-mail: jurogalvanek@gmail.com
telefón: +421 904 806 661

Foto
© súhlas

Biografia

Rok Zamestnanie Krajina
1992 podnikateľ Slovensko
1992 slobodný umelec Slovensko
1971 Slovenská filmová tvorba, Bratislava - Koliba Slovensko

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2010 Přežít svúj život Surviving Life kameraman
2009 Vianoce na Honte režisér
2005 Vízie z inferna kameraman
2005 Šílení Lunacy kameraman
2000 Otesánek kameraman
1997 Židia v Izraeli (2 diely) kameraman
1997 Hontianska jar režisér
1994 Zač jsme bojovali (4 diely) kameraman
1990 Veľké civilizácie staroveku očami Vojtecha Zamarovského (13 dielov) kameraman
1990 RSC kameraman
1990 Okresné blues kameraman
1988 Nebezpečný náklad kameraman
1988 Možno sa ti zdá kameraman
1986 Nekonečná pieseň domoviny kameraman
1986 Plachý havraní tieň kameraman
1983 Do pivnice kameraman
1980 Kto zvíťazí nabudúce kameraman
1979 Oco, mama a ja kameraman
1976 Jánske ohne kameraman
1975-1977 Ráčte vstúpiť kameraman
1973 Biela cesta vedie z osady kameraman
Anonym - TV film kameraman
Kelti (3 diely) kameramn