Peter BADAČ

profesia: producent
e-mail: peter@bfilm.sk
web: http://www.bfilm.sk
adresa: Vajnorská 18, 831 04 Bratislava

Foto

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2018 Untravel Untravel koproducent
2017 Sloboda Freedom koproducent
2017 39 týždňov, 6 dní 39 Weeks 6 Days koproducent
2017 Špina Filthy producent
2015 Letiaci kôň The Flying Horse producent
2015 Stabilita Stability producent
2014 Gottland Gottland koproducent
2014 Nina Nina koproducent
2013 Pandy Pandas producent