Peter BADAČ

profesia: producent
e-mail: peter@bfilm.sk
web: http://www.bfilm.sk
adresa: Vajnorská 18, 831 04 Bratislava

Foto

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2019 SH_T HAPPENS SH_T HAPPENS producent
2019 Šarkan The Kite producent
2018 Untravel Untravel koproducent
2017 39 týždňov, 6 dní 39 Weeks 6 Days koproducent
2017 Sloboda Freedom koproducent
2017 Špina Filthy producent
2015 Stabilita Stability producent
2015 Letiaci kôň The Flying Horse producent
2014 Gottland Gottland koproducent
2014 Nina Nina koproducent
2013 Pandy Pandas producent
Táto web stránka používa cookies k analýze návštevnosti a bezpečnej prevádzke web stránky. Kliknutím na tlačidlo „OK“ prijímate súbory cookies a beriete na vedomie naše podmienky ochrany osobných údajov Viac.
OK