Petr OSTROUCHOV

profesia: hudební skladatel

Foto
© Jan Šilar

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2016 Rudý kapitán hudební skladatel
2015 Červený pavouk hudební skladatel
2013 Klauni hudební skladatel
2012 Cesta snu hudební skladatel
2011 Vendeta hudební skladatel
2010 Občanský průkaz hudební skladatel
2009 Zapomenuté transporty do Polska hudební skladatel
2008 Zapomenuté transporty do Estonska hudební skladatel
2008 Zapomenuté transporty do Běloruska hudební skladatel
2007 Zapomenuté transporty do Litvy hudební skladatel
2003 Čert ví proč hudební skladatel
2003 Želary hudební skladatel